top of page

Jornada d'acollida Buddy Programme

El Divendres 22 de setembre es va donar lloc la jornada d'acollida del Buddy Programme.
El Buddy Programme és un servei de l'UdA que se centra en l'adaptació dels estudiants internacionals a l'entorn d'Andorra i del campus de la Universitat, una experiència d'intercanvi multicultural i multilingüe entre els estudiants locals i internacionals.


Vam començar la jornada donant la benvinguda a tot l'equip del Buddy programme, acompanyat d'unes paraules del rector de la universitat Miquel Nicolau.
Va ser una experiència per a tots molt acollidora, on en un primer lloc es van presentar les antigues mentores continuant amb una presentació dels nous mentors. Tot seguit, vam continuar amb una presentació de tots els estudiants internacionals.


Un cop fetes les presentacions, vam realitzar uns jocs entre els mentors i els estudiants internacionals. Es tractaven de jocs "ice breaker", o sigui, per trencar el gel i conèixer-nos una mica més entre tots. Aquests jocs van permetre que parléssim entre nosaltres i que hi hagués un intercanvi lingüístic.
Alguns dels jocs consistien a ordenar-nos per edats, alçada o lloc de procedència. També es van repartir una sèrie de paperets amb preguntes sobre els nostres gustos i els vam llegir en veu alta en grupets de 5 amb la finalitat de conèixer-nos una mica més d'una forma més entretinguda.


Finalment, vam tancar aquesta jornada amb un pica-pica amb tots els membres del Buddy Programme.

bottom of page