top of page

LA FESTA UNIVERSITÀRIA

Durant el dia de la festa de la Universitat d’Andorra, que es va dur a terme el dia 20 d’octubre del 2017, es van realitzar diverses activitats per tota la comunitat universitària: Professors, Alumnes, Coordinadors, Familiars. Entre aquestes activitats un taller de cuina de supervivència per a estudiants que va tenir molt èxit, impartit pel Professor Florenci Pla.

També hi va haver un taller d’iniciació als castellers on entre els alumnes i els integrants de la colla castellera vam intentar fer una petita torre.

A més a més, els alumnes van organitzar una sèrie de gimcanes que va facilitar l'apropament entre tots els cursos de la universitat, compartir idees, riures, vivències i moments molt macos. 

 

Per consegüent, hi va haver un dinar universitari durant el migdia, on molta gent de la universitat vam assistir.

No obstant això, també hi van assistir alguns alumnes internacionals de la institució, integrants del Buddy Programme. Malgrat que hi érem pocs, vam passar un dinar universitari molt agradable, una bona mostra que hem conversat, rigut i tenir l’oportunitat de conèixer-nos millor.

 

Finalment també vam sortir a fer un beure a la nit i a ballar a la discoteca Enjoy. Alguns membres del Buddy Progamme es van afegir i vam passar una estona molt agradable amb un ambient molt jovial. 

bottom of page